Tawaran Kami

Apa yang kami tawarkan?

 

Kenderaan

Kebanyakan kenderaan kami masih baru. Kenderaan kami sentiasa dijaga supaya bersih dan selesa untuk dipandu. Kenderaan kami juga sentiasa diperiksa, diselenggara dan di servis mengikut jadual yang ditetapkan.

Tempahan Yang Mudah

Anda boleh membuat tempahan dengan menghubungi kami di 013-2129776 (Call, SMS atau Whatsapp). Anda juga boleh membuat tempahan dengan mengisi borang tempahan di pautan "Tempahan" diatas. Anda digalakkan membuat tempahan awal bagi mengelakkan kehabisan kenderaan.

Penghantaran Kenderaan PERCUMA!

Penghantaran kenderaan adalah percuma sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Senawang dan juga di "lokasi terima kenderaan" kami. Caj penghantaran akan dikenakan sekiranya anda berada diluar kawasan tersebut.

Harga Yang Berpatutan

Harga yang kami tawarkan untuk setiap kenderaan kami adalah berpatutan. Konsep kami adalah semakin panjang tempoh penyewaan semakin murah harga sewa per hari. Hubungi kami sekarang!!

Dokumen Yang Diperlukan

Sekiranya anda berminat untuk menyewa kenderaan dari syarikat kami, anda hanya perlu whatsapp dokumen kepada kami: 1) Kad Pengenalan / Kad Tentera. 2) Lesen memandu yang belum tamat tempoh. 3) Bil Utiliti seperti bil elektrik, bil air, bil astro atau apa-apa bil yang menunjukkan alamat tempat tinggal sekarang. 4) Kad Matriks atau Kad Pelajar bagi pelajar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *